به فروشگاه تجهیزات درمان خوش آمدید...

09120863174

نمای کرتین وال بیمارستان

نقش کرتین وال شیشه ای در تجهیز نمای بیمارستان و فضای درمانی

وقتی از معماری مدرن صحبت میکنیم، اجرای کرتین وال به ذهن ما خطور می کند. کرتین وال یک شیوه مدرن و جدید است که برای انواع ساختمان ها از جمله نمای بیمارستان می توان از آنها استفاده کرد. کرتین وال را با عنوان دیوار شیشه ای نیز می شناسند. استفاده از نمای کرتین وال امکان استفاده از انرژی خورشیدی را برای ساختمان درمانی فراهم می کند. همچنین این نما، به دلیل این که وزن مازادی بر ساختمان تحمیل نمی کند در مقابل انرژی حاصل از باد، طوفان و بارش باران مقاومت بالایی دارد. در ادامه در ارتباط با نمای کرتین وال و چگونگی نصب و اجرای این نما مطالبی بیان خواهیم کرد. ما را تا پایان همراهی کنید.

کاهش نفوذ سرو صدا به داخل با کرتین وال

کرتین وال در نمای بیمارستان نه تنها به عنوان یک وسیله برای نمای شفاف استفاده می شود، بلکه نقش مهمی در کنترل نفوذ سر و صدا به داخل ساختمان نیز دارد. این سیستم با ایجاد یک پوشش محافظ بین فضای داخلی و خارجی، می تواند از ورود صداهای ناخواسته و ناخوشایند به داخل بیمارستان جلوگیری کند. علاوه بر این، استفاده از کرتین وال در نمای بیمارستان می تواند به بهبود شرایط حفظ حریم خصوصی بیماران و کارکنان کمک کند. از طرف دیگر، می تواند به افزایش کیفیت زندگی درون ساختمانی و افزایش رضایت بیماران و کارکنان کمک کند.

از همین طریق نقش بسیار مهمی در ایجاد آرامش و راحتی برای بیماران دارد. اثر مثبت آن بر روحیه و احساسات بیماران نیز بسیار محسوس است. با دیدن یک کرتین وال زیبا و آرامش بخش، بیماران احساس می کنند که در یک محیط دوستانه و آرام و شیک قرار دارند که می تواند به بهبود سریع تر و بهتر شان کمک کند. این سیستم  نه تنها بهبود زیبایی و آرامش محیط بیمارستان را تضمین می کند، بلکه نشان دهنده اهمیت و توجه به راحتی و سلامتی بیماران است. از این رو، استفاده از کرتین وال در نمای بیمارستان یک راه بسیار موثر و حرفه ای برای افزایش آرامش و راحتی بیماران است.

کرتین وال در نمای بیمارستان شرایط محیط  کاری کارکنان را ارتقا می دهد

کرتین وال در نمای بیمارستان شرایط محیط کاری کارکنان ارتقا می دهد. این اقدام نه تنها به زیبایی و آرامش بیشتر در محیط کار کمک می کند، بلکه به افزایش بهره وری و کارایی کارکنان نیز کمک می کند. با داشتن کرتین وال در نمای بیمارستان، کارکنان احساس راحتی و امنیت بیشتری در انجام وظایف خود دارند و این باعث می شود که انگیزه و انرژی بیشتری برای کار کردن داشته باشند. همچنین، حضور کرتین وال در محیط کار، به عنوان یک عنصر زیبا و مدرن، به ارتقای استانداردهای زیبایی و ظاهری محیط کار کمک می کند و این نشان از حرفه ای بودن و مراقبت از جزئیات است. این سیستم نه تنها به بهبود شرایط کاری کارکنان کمک می کند، بلکه به ایجاد یک فضای مثبت و دلپذیر در محیط کار نیز کمک می کند. اما حالا که درباره مزایای کرتین وال در محیط بیمارستان و اجرای نمای بیمارستان صحبت کردیم کمی بیشتر درباره جزییات کرتین وال بررسی میکنیم تا شناخت بیشتری از ان داشته باشیم.

کرتین وال
کرتین وال

نمای کرتین وال چیست؟

نمای کرتین وال را با عنوان نمای لامل، نمای شیشه ای و کرتن وال نیز می شناسند. استفاده از نماهای مدرن و نوین مانند کرتین وال موجب زیبایی چشمگیر سازه و بنا خواهد شد. از طرفی چون شیشه های این نما روی لامل ها نصب می شوند نامساعد بودن شرایط جوی همچون باد و باران و غیره روی پوسته خارجی ساختمان اثر گذار خواهد بود. نمای کرتین وال ترکیبی از آلومینیوم و شیشه است. بنابراین ساختاری سبک، ساده و زیبا دارد.

نمای کرتین وال بیمارستان
نمای کرتین وال بیمارستان

انواع و اجرای کرتین وال

ما در بالا توضیح دادیم نمای کرتین وال یکی از نماهای نوین و مدرن است که برای ساختمان های بلند و کوتاه مورد استفاده قرار می گیرد. انواع متعددی نمای کرتین وال در بازار وجود دارد که کاربر با توجه به سلیقه و نوع نیاز می تواند مناسب ترین آن ها را انتخاب کند. شناخت انواع نمای کرتین وال موجب می شود تا اجرای هر کدام از آن ها را نیز بدانیم. به طور کلی اجرای کرتین وال های مختلف، متفاوت بوده و نیاز به تخصص دارد. انواع کرتین وال عبارتند از:

  • کرتین وال فریم لس frameless curtain wall
  • کرتین وال فیس کپ face cap curtain wall
  • کرتین وال سمی فریم لس semi frameless curtain wall
  • یو چنل U channel curtain wall

قبل از آنکه در خصوص اجرای کرتین وال صحبت کنیم لازم است توضیح مختصری در ارتباط با لامل بنویسیم. لامل همان سازه آلومینیومی به کار رفته در کرتین وال است. لامل ها را می توان در دو دسته لامل های عمودی و افقی جای داد. لامل های عمودی مولیون و لامل های افقی را ترنسم می نامند. بنابراین لامل ها را می توان در دو جهت عمودی و افقی نصب کرد. مهندسین طراح و سازنده این نماها سطح مقطع آن ها را به گونه ای طراحی کرده اند که لامل ها را می توان در شیارهای مخصوصی که روی آن ها وجود دارد، قفل کرد.

گاها برای ساخت لامل ها از آلیاژهای فلز آلومینیوم استفاده می کنند. برخی از این آلیاژها دارای ویژگی های منحصر به فرد و فوق العاده ای هستند. به طور مثال سبک و در عین حال مستحکم می باشند.  همچنین طراحی این سازه به گونه ای است که با قرار دادن لاستیک های مخصوصی به نام EPDM از هدر رفتن انرژی ممانعت به عمل می آورد. بنابراین این سازه مدرن؛ عایق حرارت، عایق صدا و عایق بسیار خوبی برای رطوبت می باشد.

انواع کرتین وال مدول بندی عمودی
انواع کرتین وال مدول بندی عمودی

انواع روش های اجرای کرتین وال

برای اجرای کرتین وال دو نوع روش نصب متفاوت وجود دارد. این دو روش عبارتند از نصب فریم لس و فیس کپ. در روش نصب فریم لس خط های کرتین وال قابل مشاهده نیستند. این روش نصب، خود به دو زیر شاخه تقسیم می شود. اولین زیر شاخه را فول فریم و دومین زیر شاخه را یو فریم می گویند. دومین روش نصب و اجرای کرتین وال را روش درپوش دار می نامند. که در ترکیب با نمای فلزی بسیار زیباست فقط کافیست قیمت ورق فلزی طرح دار را با قیمت کرتین وال با هم دیگر استعلام بگیرید و اجرا نمایید تا نمایی منحصر به فرد داشته باشید.

این که از چه روش نصبی برای اجرای کرتین وال باید استفاده کرد به موارد مختلف و متعددی بستگی دارد. از جمله عوامل موثر در انتخاب روش نصب کرتین وال می توان به شرایط پروژه، ساختار و میزان مهارت مهندسان و متخصصان اجرا کننده اشاره کرد. در نصب کرتین وال های مختلف باید به این مورد توجه شایانی داشت که جنس لامل ها از چیست. به طور مثال لامل ها را می توان از فولاد، آلومینیوم و چوب تهیه کرد. غالبا از لامل های آلومینیومی در نصب و اجرای کرتین وال استفاده می کنند.

لازم به ذکر است که نصب و اجرای انواع کرتین وال می بایست توسط نصاب های متخصص و ماهر انجام شود. برای زیرسازی فلزی لامل های کرتین وال از براکت های آهنی و یا قوطی کشی فلزی استفاده می شود که می بایستی با ضد زنگ اپوکسی محافظت گردند. شرکت نمای آراد از مجرب ترین شرکت ها نصاب های متخصص و ماهری در این زمینه آموزش داده است که به بهترین شکل اجرای کرتین وال بیمارستان را انجام می دهند.

اجرای کرتین وال یونیتایز
اجرای کرتین وال یونیتایز

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *